sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Alkukesän näyttelyissä piipahdettiin

Tallinnaan jälkeen emäntä ja Nikke reissasivat Tampereelle näyttelyyn. Lauantaina 10.5.2014 ohjelmassa ajomatka ystävän kyydissä, eläinlääkärintarkastuksen kautta sturdiin makoilemaan ja odottamaan omaa vuoroaan tuomarille. Tovihan siinä meni ennen vuoroamme ja serti saatiin. Oltiin myöskin tuomarin parhaita, mutta menestys osui kilpakumppaniin. Ystävän kyydillä kotio ja yöksi lepäämään soturien kanssa.

11.5.2014 äitienpäivänä vietettiin päivä Niken kanssa Tampereella. Sturdissa majailtiin jonkin aikaa, jolloin emännällä oli hyvin aikaa tehdä ostoksia ja kuljettaa ne autoon. Tuomarilta saatiin serti ja valinta loppukilpailuun. Loppukilpailua odotellessa, emäntä pakkaili kimpsuja ja kampsuja, jotta päästiin ajoissa kotimatkalle. Loppukilpailussa onni oli myöten. Jippii! Ja niin lähdettiin kotimatkalle sotureita kohti.

*     *     *

Hyvinkäällä oltiin drive in -näyttelyssä 24.5.2014. Kätevää, kun ei kukonlaulun aikaan tarvinnut autoa startata vaan vasta kahdeksalta lähdettiin matkaan. Noinkaan aikaisin ei olisi tarvinnut lähteä, mutta emäntä ei malttanut odottaa kellon tuloa "oikeaan" lähtöaikaan. Niinpä ajettiin reippaasti näyttelypaikalle ja aloitettiin jonottaminen eläinlääkärintarkastukseen, jossa olikin huima jono.


Tarkastuksesta tuttuun tapaan sturdiin majailemaan. Nyt ei olisi sturdia tarvinnut mukaan edes ottaa drive in -tavan takia, mutta mukavuussyistä sen mukaan otin; oli sille Nikelle käyttöä pari tuntia tai koko päivä.

Itämaiset kissat oli jaettu kolmen tuomarin kesken. Meillä on onni matkassa ja sertin lisäksi Nikke valittiin tuomarin parhaaksi. Eli onneksi oli sturdi mukana; mukavampi majailla ja odottaa loppukilpailua. Loppupäivä meni mukavasti ja tulipahan emännän käytyä läheisessä kaupassa jäätelöostoksilla. Loppukilpailussa oli toinen onni mukana ja Nikke valittiin parhaimmaksi kastraattiurokseksi kolmesta. Jee!! Ei muuta kuin kamat kasaan ja kotia kohti muiden sotureiden luo.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti