sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Tallinnassa käväistiin näyttelyssä

Niken sertitilanne oli sellainen, että Suomessa ei näyttelyissä enää voinut käydä, joten piti suunnata ulkomaille. Tällä kertaa mentiin ystävän kyydillä Tallinnaan ja King Tours:lla takaisin Suomeen. Pieniä mutkia tuli matkaan ja näin tämä luonnistui oikein mallikkaasti.

Perjantaina 2.5.2014 Nikke ja tykötarpeet vietiin aamusella ystävän luo odottamaan matkan alkua ja laivaan pääsyä. Nikke ja ystävän kissat pääsivät laivalla Tallinnaan, josta Nikke vietiin toisen ystävän luoksi majailemaan siksi aikaa, että emäntä pääsisi perille iltasella. Iltakahdeksalta emäntäkin pääsi perille ja noukki Niken ja tarvikkeet mukaansa ystävän luota ja jatkoi matkaa hotellille. Ilta meni hotellilla mukavasti syöden ja leikkien. Aika nopeasti molemmille tuli nukkumatti vierailulle.

Lauantai aamuna 3.5.2014 aikaisin runsaan aamupalan kautta näyttelypaikalle KingToursin avustuksella. Perille päästyä eläinlääkärintarkastuksesta läpi, ilmoittautuminen ja näyttelymaksun maksaminen ja sturdiin majoittuminen. Tuomarin arvostelua odotellessa, oli aika syödä herkkuja sekä Niken että emännän. Nikke sai tuomarilta sertin ja valmistui siten International Premioriksi. Wuhuu! Nikke oli myös paras kastraattiuros. Lauantain tulosta sitten "juhlittiin" hotellissa leikkimällä, herkuttelemalla ja aikaisin nukkumaan kömpimällä. 

 
Näin herkullinen lounas jälkiruoan kera. Nam.
 


Jälkiruoka numero 2. Namia.

Sunnuntaina 4.5.2014 tavarat kasaan ja hotellista ulos kohti näyttelypaikkaa. Kotimatka alkakoon näyttelyn kautta! Tänään Nikke aloitti kilpailemisen luokassa 6 ja ensimmäinen serti tulikin. Tuomarin paras-kisassa valinta kohdistui Nikkeen ja niin oltiin paras kastraattiuros. Iltapäivällä koitti sitten paluu Suomeen laivalla. Muutamat ostokset lyhyen matkan aikana tuli tehtyä. Satamassa vastassa olikin isäntä ja siitä matkaa jatkettiin muiden soturien luokse. Taas oli ilahduttavaa soturien jälleennäkeminen.


Tuomari ei ollut vielä saapunut arvostelupaikalle.


Palkintoja.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti