torstai 29. joulukuuta 2011

Ruokakaappimme ja mahtava vesiautomaattimme

Emäntä huolehtii ruoistamme ja sitä riittää! Kaappi on pullollaan eri lihapurkkeja: on kalaa, kanaa, biisonia, nautaa, poroa, kalkkunaa jne. "Minä syön enimmäkseen kuivaruokaa" huikkaa Jaska, joka satunnaisesti  pistää kalaakin poskeen. Haades söisi vaikka hevosen; niin kova ruokahalu on. Kapua pitää toisinaan huijata kuivaruoka-märkäruokacombolla. :)

Tältä ruokakaappimme näyttää tällä hetkellä. Kuivaruoat on eri kaapissa, koska olemme niin kovia poikia, että syömme pussin rikki!

Lisäksi nautimme kalaöljyä, joka on kaikkien meidän suurta herkkua. Ja parhaimmat herkut tuosta kuvasta puuttuvat, mutta ne pitääkin pitää kaukana meistä, sillä rakastamme herkkuja!

Ärsyttävä kuivaruokavahti:
Lisäksi me nälkäisemmät (lue: Haades ja Kapu) syömme eksoottisimpiakin herkkuja. Olemme maistaneet ainakin näitä: sipsejä, jogurttia, leipää, puolukkarönttöstä, pasteijoita, maksamakkaraa, suklaata. Mutta onneksi nämä ovat vain herkkuja. Me kaikki taistelemme kyllä juustopalan eteen!

Jaska halusi vesiautomaatin, kun poika joi tippuvasta hanasta vettä. Nyt emäntä ja isäntä huolehtivat raikkaasta vedestä, joka lorisee kivasti. Jaskan lempipuuhaa on kastella putouksessa päätä ja katsella vesipisaroiden liikkumista. Kapu tykkää tassulla ottaa pisaroita kiinni ja Haades on niin hienohelma, ettei muuta kuin juo automaatissa. Mutta kätevä laite!Jaska näyttää mallia:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti