torstai 22. lokakuuta 2015

Bob 2!!

Lokakuun 10. päivä tehtiin yhdistetty näyttely- ja mummolaretki yhdessä Niken kanssa. Isäntä jäi kotiin muiden sotureiden kanssa. Lauantaiaamuna matkattiin mutkattomasti tuttua reittiä ja eläinlääkärin tarkastuksen lävitse näyttelymajoitukseen. Siellä Nikke lepäsi arvostelujen alkuun ja tuomarilta tuli kunniamaininta. Taas Nikke lepäilemään tuomarin paras-valintaan asti ja sitten uudestaan tuomarille. Valinnan lopputulos oli tuomarin paras, joten loppukilpailuun päästiin. Tuomarin paras sai kivan kissakaulakorun:Sitten odoteltiin loppukilpailua ja siellä Nikke valittiin parhaaksi kastraatiksi. Jee! Tässä näyttelyssä oli erikoisuutena vielä Best of Best-kilpailu. Kun Niken kategorian parhaat oli valittu, kisaisivat vielä kuusi parasta IV-kategorian kissat toisiaan vastaan ja näistä valittaisiin Best in Category (kategorian paras). Näistä paras pääsisi kisaamaan Best of Best-kilpailuun, jossa valitaan näyttelyn kaunein ja siinä on neljä kissaa; 1 jokaisesta kategoriasta. Noh, emäntää jännitti, miten Niken mahtaa käydä ja yllätys oli suuri, kun Nikke valittiin kategorian parhaaksi! Huh huh. Eli loppukilpailu jatkuisi vielä jonkun aikaa, kunnes muut kategoriat oli käyty läpi ja jäljellä neljä kategorian parasta. Sitten koitti jännittävä Best of Best-kilpailun aika ja kaikki kaikkien kategorioiden oikeuksilla varustetut tuomarit kävivät katsastamassa neljä ehdokasta. Sitten he laittavat ehdokkaat järjestykseen ja eniten pisteitä saanut kissa on näyttelyn paras. Tovin siinä kesti, että tuomarit ehtivät käydä kissat läpi ja kunnes pisteet saatiin laskettua ja vielä toistamiseen tarkistettua. Ensin kuulutettiin sijalle neljä sijoittunut ja huh, ei ollut Nikke vaan III-kategorian edustaja. Sitten kolmanneksi sijoittunut, joka oli II-kategoriasta. Nyt alkoi emäntää jännittämään, koska jäljellä oli enää Nikke ja I-kategorian edustaja. Nämä kategoriat ovat kissanäyttelyissä pienimmät kategoriat kissaroduiltaan, joten hienoa, että menestyneimmät olivat juuri näistä kategorioista. Siinä vielä hetki jännitettiin, kunnes kuulutettiin, että Nikke oli Best of Best 2!! Eli Nikke oli näyttelyn toiseksi kaunein kissa! Aivan mahtavaa!

Palkintokasseja.


Tässä Nikke kisaamassa Best of Best-kisassa.

Ja tässä Niken Best of Best-palkinto. Mukava pesä, kissanvessa, ruokaa ja runsaasti leluja kaikille sotureille.
Niken voittopesä on muidenkin sotureiden suosikki.

Seuraavaksi oli pieni ajomatka mummolaan ja siellä illanvietto ja lepäily seuraavaa päivää varten. 11.10. aamulla ajettiin takaisin näyttelyyn. Tänään päästiin todella aikaisin tuomarin arvosteluun ja tälläkin kertaa kunniamaininta oli arvostelun tuloksena. Tuomari päätti ottaa tuomarin paras-valinnat hetimiten, kun kaikki (Niken tapauksessa) kastraattiurokset on arvostelu, joten ei tarvinnut pitkään odottaa tätä. Tänään Nikke sai toisen kaulakorun eli oli tuomarin paras. Jippii! Ja sitten Nikke lepäämään loppukilpailuun asti.

Loppukilpailun koittaessa olikin jännää, kun tuli tasapeli. Huh, sitten jännitettiin, mitä kolmas, ratkaisijatuomari, päättää ja pitkän pohdinnan jälkeen valitsi Niken parhaaksi. Huippua! Mikä viikonloppu Niken kanssa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti