lauantai 26. joulukuuta 2015

Loppuvuoden huminaa

Vuosi on lopuillaan ja tässä sotureiden loppuvuoden kuulumisia ennen vuoden vaihdetta.
Haades on oppinut käyttämään omaa ruokinta-automaattia ammattilaisen elkein. Pelkkä luukun aukeamisääni riittää reaktioon. Hienoa!

 Jaska, Kapu ja Nikke saivat ruokinta-automaattinsa lisäosan, tuollaisen takakuvun. Helppo kiinnittää ja estää Haadeksen ruoan saannin automaatin takakautta. Tämä lisäosa tuli ilman lisäkustannuksia hujauksessa. 
*     *     *
 
 
Mitäs näyttelymaailmaan kuuluu? 7.-8.11. käytiin Niken kanssa TICA-näyttelyssä Helsingin Messukeskuksessa. Kerättiin lisää pisteitä titteleihin. Tittelidiplomit tulivat jouluviikolla ja kaksi lisätitteliä tuli taskuun. Nikke on nyt Tripla Grand Champion Alter. Jei! Vielä puuttuu kaksi titteliä, mutta eiköhän me niitä pisteitä saada kerättyä tarpeeksi.
 
 
 
*     *     *
 
 
Marraskuun lopussa 28.-29.11. matkustettiin Niken kanssa Turkuun kissanäyttelyyn. Tämä oli yhdistetty mummolareissu taasen. Lauantaina aikaisin aamulla matkaan, eläinlääkärintarkastuksen läpi ja lepäilemään näyttelymajoitukseen. Siellä sitten aikaa vierähtikin, mutta päästiin aikanaan tuomarin pöydälle ja kunniamaininta saatiin. Jonkun verran odottelua Tuomarin paras-valintaan ja sitten sinne jännittämään, miten Niken käy. Tovi siinä vierähti ja lopputulemana oli Niken jatkoesiintyminen loppukilpailussa. Jei! Loppukilpailussa tuloksena oli Niken valinta parhaaksi kolmen tuomarin voimin. Jippii!
 
Sitten olikin vuorossa ajomatka mummolaan ja lepäilyä sekä voimien keräämistä seuraavan päivän koitokseen.
 
Sunnuntai aamulla matkattiin uudestaan Turkuun kisaamaan ja olikin erinomainen viikonloppu. Nikke oli sunnuntainakin paras kastraattiuros jännittävän tasapelin jälkeen! Jippijaijei!
 
 
 
*     *     *
 

 
Vuoden viimeinen näyttely oli 12.12. Karkkilassa, jossa menestystä ei kunniamainintaa enempää tullut, mutta aika meni siellä siivillä emännän seurustellessa ystävien kanssa.
 
*     *     *
 
 

Vuoden 2015 näyttelyrankingissa Nikke tuli kastraattiuroksissa sijalle 2; piste-ero ensimmäisen sijoitukseen 0,02. Todella hieno suoritus. Kaikki soturit ovat Nikestä ylpeitä.
 
Lisäksi emännän mieltä lämmittää Catshow.fi -sivuston Näyttelytähdet-tilasto. Nikke on ko. tilaston mukaan menestynein IV-kategorian kissa. Näyttelytähdet-tilastoon otetaan mukaan kissat, joilla on vähintään 50 näyttelytulosta vuodesta 2005 alkaen. Nikellä on 84 tulosta ja BIS-tulosten prosenttiosuus on hurjat 86%! Aivan käsittämätön tulos meidän Tsekki-herralta. Tähän kohtaan on Niken hyvä eläköityä Fifen suhteen - ainakin toistaiseksi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti