perjantai 25. syyskuuta 2015

Soturien uusimmat vempaimet

Emäntä tuli törsänneeksi hiukan ja hankkineeksi sotureille uusia juttuja näin syksyn korvilla.

Ensimmäinen hankinta oli kauluri. Käytiin eläinlääkärillä vuosittaisella rokotuksella Jaskan, Haadeksen ja Kapun kanssa ja Jaska nyppi rokotuskohdan karvattomaksi. Siihen piti sitten laittaa lääkettä ja perinteinen kupolikauluri ei ollut mieluisa, joten emäntä hankki nykyaikaisemman version Italiasta. Huippunopea toimitus kotiovelle ja kauluri käyttöön! Toimii erinomaisesti ja saa suositukset sotureilta. Kaulurissa on tuplatarranauhakiinnitys ja kolmea eri kuosia saatavilla.

Tässä kuva Balton valikoimasta:

https://www.tutoribalto.com/
Kaulurin mallikuva ^


Kauluri Jaskalla ^Sitten seuraava ostos oli ruokinta-automaatti. Automaatin hankinnan taka-ajatuksena emännällä oli yhteiset, yön yli matkat isännän kanssa ilman sotureita. :) Tämäkin tuote tuli nopeasti kotiinkuljetuksella ja oli erittäin helppo ohjelmoida Jaskan, Kapun ja Niken mikrosiruilla. Tässä ruokintaluukku ei siis aukea Haadekselle, koska häntä ei ole laitteeseen ohjelmoitu. Mikrosirun lukijasensorit ovat siis tuon kaaren alaosassa molemmin puolin. Luukun sulkeutumisnopeutta voi myös säätää. Pientä säätöä tämä vielä vaatii, ettei Haades pääse apajille takakautta, mutta toistaiseksi hyvä hankinta. Emäntä on ylpeä oppivista sotureitaan!

Kaksi kapeaa soturia mahtuu yhtä aikaa luukulle


Tässä Nikke syö Kapun tiputtamia raksuja.Ei aukea Haadekselle luukku, vaikka kuinka tuossa hyörii.

2 kommenttia:

  1. Et olisi tota kauluria kiinnostunut myymään kun ei ole enää tarvetta? :)

    VastaaPoista
  2. Hei!

    Kiitos kysymästä, mutta valitettavasti ajattelin pitää tämän sotureilla, kun tämä kauluri on kestävä ja mukavampi sotureille. Soturit ovat sen verran nuoria, että voi olla tulevaisuudessa käyttöä.

    VastaaPoista