sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Vuoden 2014 viimeinen näyttely bodyguardin kera

Juuri ennen joulua 2014 emäntä kävi Haadeksen ja Niken kanssa Kirkkonummella näyttelyssä 20.12.2014. Haades oli mukava vahtimassa Nikkeä - kuten isoveljen kuuluukin. Kävi Haades Tessan kuvattavanakin, joten ei ihan turhaan ollut vahtivuorossa.

Nikke osallistui siis näyttelyyn ja kilpaili jo luokassa 2. Supreme Premior Nikestä tuli Ery-Sydin näyttelyssä 9.11.2014 Espoossa. Emäntä osti jo lokakuussa World Winner-näyttelystä valmiiksi valmistumisruusukkeen, kun aivan ihana siellä oli ostettavissa. Eikös olekin aikasen ihana? 
 

Eli luokassa 2 ei kerätä sertifikaatteja vaan saadaan kunniamainintoja.

*     *     *


Bodyguard tehtävää suorittamassa!
 
 
 
Näyttelypaikka oli aika vilpoinen, joten onneksi bodyguard auttoi myös lämmityksessä. Emäntä oli ottanut mukaan myös lämmitettävän lämpöalustan, joka lämmitti mukavasti poikia.
 
Nikke valittiin tuomarin parhaaksi ja loppukilpailuun siis päästiin. Jes! Siellä sitten jännitettiin sormet sinisinä, miten käy ja vuosi päätettiin voittoon! Wuhuu!
 
*     *     *
 
Näyttelyssä oli myös kaksi Niken jälkeläistä. Huge (Omenatarhan Part Time Lover) sekä Hugo (Moumouni Darth Vader). Ihania poikia.
 

 
^Tämä on Huge.
 

 

^Ja tässä on Hugo. (Kuva Anzelika Vorobjova)
 
Hugo oli paikalla lauantaina, ihkaensimmäistä kertaa näyttelyssä ja nuorten luokassa kisasi saaden tulokseksi EX1. Huge oli jo isojen poikien luokassa ja sunnuntaina vei voiton kotiin aikuisissa uroksissa. Voi, kun emäntä olisi sunnuntaina ollut paikalla hurraamassa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti