maanantai 15. kesäkuuta 2015

Laiskottelevan emännän päivityksiä sotureiden maailman menosta - vihdoin ja viimein!

Emäntää on hiukkasen laiskotuttanut ja nyt oli pakko ottaa niskasta kiinni, kun vuosi 2015 on jo puolessa välissä ja soturit aivan pimennossa.

Mitäs tässä onkaan tapahtunut?
Hmm... Vuoden ensimmäinen näyttely oli vasta 7.3.2015 Kirkkonummessa URK ry:n järjestämässä näyttelyssä. Sinne matkustettiin Niken kanssa. Reissu oli mukava, koska täällä Nikke oli näyttelyn paras kastraattiuros! Jippii! Samaisessa näyttelyssä palkittiin järjestävän yhdistyksen Vuoden Kissat 2014 ja siinäkin Nikke oli kategoriansa paras kastraattiuros. Mahtavaa!

 
kuva Petri Jaakkola
 
*
 
Sitten oli vuoro kokeilla Tica-näyttely Lahdessa 28.3.2015. Aiempaa kokemusta ticailusta ei meillä ole, joten uteliain mielin matkaan lähdettiin. Elikkäsä näyttelyssä oli kasi tuomaria ja kummallakin eri kehät lyhytkarvoille ja lyhyt+pitkäkarvoille meidän näkökulmasta. Lisäksi pitkäkarvaisille oli vielä omat kehät erikseen. Nikke osallistui siis kahteen lyhytkarvakehään sekä kahteen "sekakarvakehään". :) Tuloksina oli kolmanneksi paras lyhytkarva toisella tuomarilla ja toisella neljänneksi paras lyhytkarva. Kastraattina siis. Sekakarvakehissä tuloksina kolmanneksi paras ja kaikenhuippuna, toisella tuomarilla PARAS! Voi vitsit, mikä yllätys! Sekakarvakehässä oli 27 kastraattia, urosta ja naarasta, pitkäkarvaisia ja lyhytkarvaisia ja Nikke oli niistä kaikista paras. Aivan uskomatonta!
 


Tässä tulokset ruusukkeeseen liimattuina:

 
 
 
*
 
Seuraavaksi matkattiin pääsiäisenä Scandinavian Winner-näyttelyyn Ruotsiin. Mukava lentomatka yhdellä välilaskulla, mutta mitäs se meitä haittasi? Me tykätään lennellä! Lauantaina 4.4.2015 oli arvostelut ja samana päivänä selvisi lopputulema eli mennäänkö jatkoon vai ei. Ja Nikkehän meni. Upeaa. Lopputulema jatkoon pääsyssä oli yhden äänen saaminen. Mahtavaa, mutta ei voittoon riittänyt.
 
 
Erinäisiä kuvia SW-reissusta:
 
Lentokassissa
 




 
Kyylä hommissa


Arvostelualue





Niken häkki


Ja tässä se tuomarin paras-lärpäke on!



Nikke lavalla
 




 
 
*
 
Helsingissä Suomen Kissaliitto palkitsi Vuoden Kissa 2014-kilpailun parhaimmiston Ruroki ry:n näyttelyn yhteydessä 11.4.2015. Nikke osallistui myös kunniamaininnan metsästykseen samalla ja pääsikin loppukilpailuun kisaamaan, mutta menestystä ei sen enempää sillä kertaa tullut.
 
 
Suomen Kissaliiton kilpailussa Nikke oli Vuoden Kastraattiuros 2014 kategoriassa IV ja huippupisteillä ansaitsi vielä National Winner -tittelin nimensä eteen. Oli huikea päivä kaikenkaikkiaan. Nikke piti pienet kemut paikanpäällä ja emäntä oli tarjottavat edellisenä päivänä uurastunut faneille. :) Kiitos osallistujille ja onnittelijoille vielä kerran. Teitte päivästä ikimuistettavan.
 



 Tässä Nikke vastaanottaa onnittelut Suomen Kissaliiton puheenjohtajalta.
 

Ja näin vauhdikasta menoa oli!
 
kuvat Pauli Araneva


Samana päivänä palkintoja tuli vielä järjestävän yhdistyksen Vuoden Kissa-kisa menestyksen johdosta sekä rotuyhdistyksen, Siam-Orient ry, Vuoden Kissa-kisasta. Oli siinä emännällä kannettavaa Niken palkinnoissa. Onneksi apujoukot auttoivat.















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti