lauantai 23. huhtikuuta 2016

Vaihteeksi ticailua Puolassa

Huhtikuun 8. päivä koitti Nikelle ja emännälle taas lentomatkaa näyttelyn merkeissä ja tällä kertaa matkankohteena oli Varsova, Puola. Tica-näyttely siis siellä ja pisteiden keruu oli tavoitteena. Emäntä on jäänyt koukkuun pisteiden keruuseen. :) Perjantaina lentomme lähti jo aamukahdeksalta, joten perillä oltiin jo kymmenen aikaan hotellissa. Onneksi huoneemme oli valmis niin ei tarvinnut aulassa odotella Niken kantolaukussa vaan pääsi heti venyttelemään. Päivä meni rattoisasti hotellihuoneessa kahdestaan oleskellessa ja syödessä ja keräten voimia viikonloppuun. Mikäs sen mukavanpaa kuin viettää aikaa yhdessä.Viuh, taas mennään!

 
 
 

 
Tässä emännälle pähkinä purtavaksi: erittäin moderni suihkukoppi.
 


Lauantaina 9.4.2016 aamulla aamupalatreffit tanskalaisen näyttelykaverin, Metten, kanssa. Mukaan liittyi hetken päästä saksalainen Anke, jonka kyydissä matkustaisimme matkat hotellin ja näyttelypaikan väliä. Vatsat täyteen ja Nikelle kinkkua aamupalatuliaisena ja sitten olikin varusteiden mukaan otto ja kohti näyttelypaikkaa.

Matka kesti noin 10 minuuttia, joten ihan lähettyville oli. Eläinlääkärin tarkastukseen, jossa tarkistettiin rabiesrokotuksen voimassaolo sekä mikrosiru. Sitten ilmoittautumaan ja maksamaan näyttelymaksu. Siinä samalla saatiin ruusuke laattojen keräämistä varten sekä näyttelyluettelo. Sitten oman häkkipaikan etsintää, verhot kiinni ja muut tykötarpeet valmiiksi ja Nikke häkkiin.

Sitten emännälle koittikin yllätys, kun pääsi luetteloa tarkemmin katsomaan. Samaisessa näyttelyssä olisi toinenkin sinitäplikäs kastraatti itämainen lyhytkarva! Jo on harvinaista!! Pientä jännitysmomenttia siinä pääsi tulemaan.

Tässä näyttelyssä oli sekä lauantaina että sunnuntaina viisi kehää eli yhteensä 10. Neljä kaikkien rotujen ja turkinpituuksien sekä kaksi turkinpituuden mukaan.


Ruusukkeessa näkyy näyttelyn menestys: Nikke pääsi viiteen finaaliin kymmenestä ja oli huippuna kaksi kertaa kaikista paras!

Tässä kuvia näyttelyn tarjonnasta:

 
Lämmintä ruokaa oli useampaa vaihtoehtoa tarjolla edulliseen hintaan. Tässä yksi esimerkki:
fetasalaattia ja juustokakkua. Toisena päivänä emäntä osti paistettua kampelaa, perunasosetta ja kaalisalaattia, mitkä molemmat olivat todella herkullisia.
 
 

 
Ihania pesiä ja leluja tarjolla.

 
Käsitöitä oli monenmoisia.

 
Jokaisen kahvihampaan kolottajan unelma!

* * *
 

Sunnuntaina 10.4. iltapäivällä emäntä ja Nikke pääsivät lentokentälle kahden tuomarin kyydissä. Tosi kiva automatka oli vaihtaa kuulumisia tällä tavoin. Lentokentällä olimme tosin todella aikaisin lentoomme nähden. Jouduimme tunnin odottamaan ennen kuin lähtöselvityksemme aukesi, mutta siinä välissä emäntä ehti virkistäytyä ja Nikke levätä. Lähtöselvityksestä turvatarkastukseen ja siellä Nikke taas keikkui hartioilla. :) Läpipäästyä syömään McDonald´siin ja portille odottamaan. Lento lähti iltakahdeksalta ja perillä Suomessa oltiin tuttuun tapaan 22.30. Isäntä oli meitä vastassa ja niin nopea kotimatka alkoi muiden sotureiden seuraan.

Näyttelyn pistetavoite tuli saavutettua ja oli aivan mahtavaa päästä viiteen finaaliin kymmenestä.
Ticassa näyttelykausi alkaa 1.5. ja päättyy 30.4., joten kohta on kausi päättynyt. Katsotaan, mihin Niken pisteet riittävät...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti