sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Pitkästä aikaa näyttelyssä sekä mini-Niket

Tässä tuli pidettyä reilu kaksi kuukautta näyttelytaukoa ja valittiin hyinen Jyväskylä ensimmäiseksi näyttelyksi Nikelle kastraattina. Kyllä vain, kaikki soturit ovat nyt kastraatteja. Elo on leppoisampaa ja elämä ihanaa. Jyväskylään matkattiin ystävän kyydissä ja mukana oli myös Haades - tosin kaverikissana vain. Isäntähän lähti reissuun perjantaina ja muuten Jaska ja Kapu olisivat nähneet nälkää, jos Haades olisi jäänyt kotiin näyttelypäiväksi. Nyt emäntä sai jätettyä kuivaruoat esille ja nälkäisimmät lähtivät näyttelyyn. Parempi näin.

Tämä samainen näyttely oli Niken ensimmäinen näyttely vuosi sitten pentuna, joten hyvä aloittaa uusi vuosi kastraattina samaisesta. 

Eli 15.2.2014 aamuyöllä kissat ja kamat autoon ja nokka kohti Jyväskylää. Matka meni sujuvasti ja perille päästyämme eläinlääkärintarkastuksen läpi häkkiä koristelemaan. Tällä kertaa mukana oli siis häkkiverhot eli molemmat pojat pitivät majaa samassa häkissä. Näyttelypaikka on pieni ja sen takia ylimääräistä häkkipaikkaa ei kaverikissa-Haadekselle saatu. Ei siinä mitään, hyvin pojat toimeen tulevat. Kun häkki oli valmiina, niin pojat sisälle ja odottamaan. Päivän mittaan herkuteltiin ruoalla ja herkkupaloilla.

Arvosteluun päästiin aamusella ja Nikke sai ensimmäisen sertin kastraattina. Tästä se lähtee! Tuomarin paras kisassa jännitettiin, miten pojan käy, mutta kuinka ollakaan - Nikke valittiin tuomarin parhaaksi. Jei! Paneelissa sitten kissat esiteltiin, koska olivat yhdellä tuomarilla, joten hurraa!


 
Bodyguard vahtii ja tutkii...

 
Pojat häkissä

 
Hadula ja Nikke



 
Mukavasti Nikke savustaa Haadesta kassista ulos.

Kotimatkalle päästiin ajoissa ja kotona odottivat Jaska ja Kapu kavereitaan - mikä juoksuralli alkoikaan!


*     *     *
Aivan ihania uutisia kuului 10.2.2014 Seinäjoen suunnalta, kun Niken ensimmäiset jälkeläiset syntyivät Omenatarhan-kissalaan. Pentuja syntyi 4 kpl, 1 uros ja 3 tyttöä.

Kuvassa 1 vuorokauden ikäiset pienokaiset.
Kuva kasvattajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti