sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Kesäkuun näyttelyitä

Kesäkuussa käytiin Haadeksen ja Kapun kanssa parissa näyttelyssä.
9.-10.6.2012 olimme Hyvinkäällä, jossa lauantaina Haades kerrytti yhden sertin lisää ja Kapu aloitti sertien keruun "aikuisten" luokassa. Kapu oli samalla tuomarin paras.
Sunnuntaina Haadeksen taskuun tuli yksi serti lisää ja Värin parhaaseen osallistuminen, jossa menestystä ei tullut. Kapukin sai toisen sertin ja on yhtä sertiä vaille Premior-titteliä. Kapu oli myös tänäänkin tuomarin paras.

Emäntä ja isäntä aloittivat sitten kesäloman ja kesälomareissu startattiin Hankasalmella 16.6.2012. Isäntä toisaalla ja emäntä Haadeksen ja Kapun kanssa paikalla ja Jaska vietti leppoisaa päivää kyläpaikassa näyttelyn ajan. Haades sai yhden sertin lisää ja enää yksi serti puuttuisi seuraavasta tittelistä. Kapu valmistui täällä ensimmäiseen titteliin eli Premioriin. Hienoa!


Pojat rentoutuvat näyttelyssä.




Enkö olekin pahannäköinen?

sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Viikonlopun vieras ja hitsin ampiainen

Viikonloppuna poijaat yllättyivät vilkkaasta ja uteliaasta oravan poikasesta. Tästä riitti hupia pitkäksi aikaa, koska orava yritti kovasti päästä sisälle ja kulki tiettyä reittiä kymmeniä kertoja. Välillä meni naapuriin, mutta tuli taas takaisin poikien iloksi.


Missä se nyt on??


Hellou kaveri! Onneksi olen lasin toisella puolella.

Yhtenä päivän, kun isäntä oli Jaskan kanssa valjaiden kanssa ulkona, Jaska iski tassulla ampiaisen tainnuksiin. Poika hypähti kovasti ja halusi suorinta tietä sisälle, jossa alkoi kova tassun nuoleminen. Isäntä kertoi mitä oli tapahtunut ja  pikainen googletus, että ampiaisen pistoon pitää antaa puolikas kyytabletti ja niin emäntä lähti päivystävää apteekkia etsimään. Apteekista palattuaan Jaskan toinen tassu oli jo turvonnut tuplaten paksummaksi kuin toinen ja äkkiä tablettia antamaan. Loppuillan Jaskan tassu oli supertassuna ja seuraavan päivän aamuna oli tassu palautunut normaaliin kokoon. Hyvä, ettei hän ollut allerginen ampiaisille.