sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Lisää hauskoja kuvia meistä kolmesta

 Iso herra Jaska tynnyrin turvassa.
 Iso ja pieni jakavat ruokakupin!
Kapu ja Haades vessassa, jota parhaillaan siivotaan, joten alla ei ole kissanhiekkaa.



Jaska parvekkeella tuijottelemassa pimeyteen.

 Jaska venyttelee.

 Kapu samaisessa tynnyrissä.

Kapu joka iltaisella ja aamuisella leikkipaikassa.

Välineurheilua

 Tänään päätettiin kuvata raksuvarastomme. Tuossa ylempänä on pussit, mitä kuivaruokia syömme. Tämä cocktail maistuu kaikille kolmelle. Sopivan isoja raksuja, jota isot pojat syö.
Tässä laatikossa on kaikenmaailman raksunäytteitä, joita on kertynyt näyttelyistä ja eläinkaupasta. On tuossa jokunen herkkupakettikin.
 Tämä on emännän lääkärisalkku. Täältä löytyy matolääkkeitä, ruiskuja, Nutri-plussaa, hammastahnaa, sukia ja pari säilömisen arvoista ohjekirjasta.

maanantai 16. tammikuuta 2012

Vuoden ensimmäinen kaksipäiväinen näyttely takana (14.-15.1.2012)

Huh huh, mikä viikonloppu meillä oli. Kiitos emäntä ja isäntä. Jaska sai olla koko päivän kotosalla raksubuffetin äärellä, kun Haades ja Kapu suuntasivat näyttelyyn Helsinkiin. Haades ei osallistunut näyttelyyn vaan piti Kapulle seuraa ja toimi portsarina tunkeilijoille. :) Lauantaina Kapun tulos oli EX1 ja tuomarin paras kisassakin käytiin. Sunnuntaina sitten päästiin loppukilpailuun mukaan tiukan tuomarin paras -valinnan jälkeen. Jippii! Tätä valintaa olivat todistamassa myös isovanhemmat ja heillä vasta jännä paikka olikin. Loppukilpailua odotellessamme saimme herkkuja ja ruokaa vatsan täyteen ja löhöilimme. Sitten tuli kuulutus, että Kapun kategorian kissat voi tuoda paneelihäkkeihin odottamaan vuoroaan, josta sitten assistentti veisi kissan tuomarille. Emäntä oli ostanut minulle pienen liilaisen pedin, jotta olisi hiukan pehmikettä, kunnes vuoroni tulisi. Siellä katselin ohikulkijoita ja ihmettelin maailmaa. Sitten oli minun vuoroni ja assistentti otti minut mukaansa ja mars matkaan. Kaksi tuomaria tutkaili minua ja kilpakumppania ja päätöksen teon jälkeen kirjoittivat valitsemansa kissan numeron paperille ja veivät kuuluttajalle. Siellä paneelin reunalla emäntä ja isäntä järsivät kynsiään, kunnes kuuluttaja kuulutti minun olleen komein!  Wuhuu, jippii!! Wautsi-vau ja voitto kotiin. Sain todella suuren pokaalin, ison ruusukkeen, Royal Caninin rapinatunnelin ja lahjakortin vielä. Kyllä nyt kelpaa laittaa tuo ruusuke seinälle ja pokaali vitriiniin. Mahtaa Jaska ja Haades olla ylpeitä juniorista.

terv. Kapu (emäntä avusti myös)

P.S. Tämä oli Kapun ensimmäinen kategorian paras nuori-voitto.

sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Valokuvaukselliset Jaska ja Kapu sekä ensilumikosketus


Näin ahdasta oli, kun ängimme molemmat samaan punkkaan.




Tässä ihanat valjaani.

 Ensilumikokemus. Pitäähän tätä maistaakin.


Pitäisköhän vaihtaa paikkaa? Kun tuo pieni yrittää upota minun turkkiini.

lauantai 7. tammikuuta 2012

Loppiaisviikonlopun laiskotteluhetkiä á la Jaska

Emäntä sai muutaman tosi hauskan kuvan viikonloppuna otettua meistä. Minua ei paljon jaksanut kiinnostaa Haadeksen ja Kapun painit, joten tyydyin lepuuttamaan leukaani ja valtasin heidän pedin.

terv. Jaska



Taustalla Haades ja Kapu painivat.


Kapu vaanii Haadesta ja minä en varoita Haadesta. Hi-hii...

 Pedinvaltaaja.